duminică, 22 august 2010

Banana chocolate Pancake in Koh Samui

Dincolo de peisajele 100% tropicale ale insulei Koh Samui, dincolo de jungla care din ora in ora incepe sa vibreze de sunetele lacustelor, dincolo de musonul care in fiecare zi aduna norii ca pentru un uragan deasupra insulei, insa de plouat ploua mai anemic ca la noi, dincolo de fetele thailandeze din spatele "farang"-ilor (de pe vremea cand aici erau bazele americane din timpul razboiului din Vietnam foreign - farang) de pe motorbike, dincolo de preturile derizorii la mancare din piete - deci dincolo de toate astea este clatita thailandeza, si nu atat pentru gust, care este intr-adevar delicios, cat pentru arta perfecta si indemanarea cu care e facuta, ceea ce o face destul de greu de importat in Europa sau oriunde altundeva.
Daca ne gandim ca pentru banala clatita romaneasca, pt care e suficient sa torni cu un polonic mic materia prima in tigaie, apoi ca sa o intorci de pe o parte pe alta deja ai nevoie de maiestrie, la clatita thailandeza deja este vorba de NEXT Level in materie de bucatarie.
Enjoy the movie.

2 comentarii:

  1. gata, m-ai convins, vin in Thailanda sa mananc clatite..si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru o clatita thailandeza.. peste multe mari si tari s-ar trece! cu atat mai savuroasa in prezenta unui ghid spiritual...(im)personal. Mai este loc in agenda? ;)

    cezara

    RăspundețiȘtergere