sâmbătă, 2 octombrie 2010

Jungle offroad team complete

Soare si mult optimism, cu motorul Enduro care e la limita lungimii piciorului meu fata de solul thailandez. Echipa completa pleaca spre Far East of the Jungle. Team players = 2, me and Norbert, amandoi cu radacini germane, mai indepartate la mine, mai apropiate la el.

Coborarile pe drumurile forestiere pline de torenti ad-hoc nu sunt chiar asa o mare problema
Dupa primele cazaturi pe terenul de zgura, incepem ascensiunea spre varful muntelui, dupa colt ne asteapta o panta nebanuita incat suntem nevoiti sa apelam la ajutoarele thailandeze.
Dupa ce ne ajuta sa mutam motoarele din pozitia transversala intr-o pozitie off pist, ne invita inauntru in casa pe care tocmai o construiesc pentru a primi turisti. Privelistea ne rasplateste din plin, uitam mirosul de piele arsa de la teava de esapament si durerile de glezne uitate sub motor.


Este rainy season aici, ploiaa nu se dezminte si incepe sa toarne de sus, in fata se intinde marea cat vezi cu ochii, sub noi arbori exotici in care maimutele isi faca de cap - aflam de la stapanul casei care isi struneste angajatii continuu sa termine lucrul. Il intrebam pe patron cand va finaliza lucrarile la casa, el isi intreaba muncitorii si fara sa fi vrut, iscam o polemica foarte aprinsa pe marginea subiectului...
Cand ploaia se mai incetineste, ultimul lucru pe care il mai dorim este sa coboram inapoi, pantele au devenit si mai alunecoase.
Se poate citi fericirea unei noi coborari cu un motor mai greu decat antrenamentul meu muscular din ultima vreme.
Pornim din nou la drum, spre oras, ploaia devine din ce in ce mai intensa si motoarele isi joaca cu succes rolul, trecem prin balti care ajung pana la glezna, si totusi inaintam. Continuam, mergem inapoi la inchirieri motobike si platim daunele pentru reparatii astfel incat excursia care initial era una dintre cele mai ieftine de genul offroad, a atins lejer pretul unei excursii similare in munti in Germania. Apoi mergem la spitalul local sa il reparam si pe Norbert care si-a dorit foarte tare o aventura in jungla padurilor tropicale, poate data viitoare o facem cu biciclete?! Oricum partea buna este ca acum are abonament la spital si un cont deschis la ei. Anestezia nu e pentru barbati in Thailanda, anyway...


Incheiem seara in localitate, pe strada este un targ cu de toate, ascultam o formatie locala foarte populara si al moda la momentul actual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu